Blog

Zelf visitekaartjes maken, Diy

diy-visitekaartjes-1-1Visitekaartjes voor de paperpassionbeurs

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten sta ik aanstaande zaterdag bij de bloggers/vloggers tafel op de paperpassion beurs. Super leuk maar als beginnende kleine blog toch ook wel erg spannend. Om toch een klein beetje voorbereid aan te komen leek het mij handig om enkele visitekaartjes te maken. Vandaag laat ik je zien hoe ik dit heb gedaan. 

diy-visitekaartjes

Zelf visite kaartjes maken

Zoals ik al zei ben ik niet de grootste blogger en daarom heb ik ook nog nooit gedacht over het hebben van visitekaartjes. Nu kon ik ze natuurlijk online bestellen maar als diy blogger leek het me nog leuke om zelf aan de slag te gaan om te proberen visitekaartjes te maken. acrealife-ontwerp-001

Social media logo’s maken

Als eerste maakte ik enkele social media logo’s via paint. Misschien niet het beste programma om hiervoor te gebruiken, maar het werkt. Hierna heb ik via Word een template gemaakt voor de etiketten die ik nog thuis had liggen en heb ik de etiketten afgedrukt op speciaal etikettenpapier. diy-visitekaartjes-1-1

Kaartjes maken

Vervolgens heb ik de kaartjes zelf gemaakt. Dit deed ik door een inkt toe te voegen aan simpel wit karton. Hiervoor kun je elk design gebruiken die jij wilt, zo heb ik gekozen voor een waterverf design. Vervolgens heb ik de kaartjes op maat geknipt, ronde randen toegevoegd, de randen ingekleurd met stift, hello op de voorkant geschreven met zilver en gouden stiften en als laatste heb ik de etiketten op de achterkant geplakt.

En dit is hoe ik mijn visitekaartjes heb gemaakt. Ik vind ze uiteindelijk erg leuk geworden, hoe vind jij ze geworden?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account